Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
From: tomjas <t...@W...onet.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Jaki opiekacz elektryczny
Date: Tue, 26 Jun 2012 07:41:08 +0000 (UTC)
Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
Lines: 17
Message-ID: <s...@k...domain.org>
Reply-To: tomjas
NNTP-Posting-Host: 77-223-206-237.lublin.hypnet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: inews.gazeta.pl 1340696468 10449 77.223.206.237 (26 Jun 2012 07:41:08 GMT)
X-Complaints-To: u...@a...pl
NNTP-Posting-Date: Tue, 26 Jun 2012 07:41:08 +0000 (UTC)
X-User: tomasz.jasinski
User-Agent: slrn/0.9.9p1 (Linux)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:347129
Ukryj nagłówki
Witam.
Przymierzam się do zakupu opiekacza elektrycznego - tzn. nie taki do
tostów czy grzanek - coś takiego co można spotkać w barach fast food
gdzie "grzeja" w tym zapiekanki. No i pytanie od tych co tego używają
- jakieś sugestie własne, spostrzeżenia? Rzecz jasna opisy i zachwalanie
można wygooglać bez problemu - dlatego interesują mnie opinie
użytkowników tego urządzenia.
A dlaczego potrzebuje? Odpowiedź bardzo prosta - przygotowując kuchnie
dla 1 osoby nie ma sensu gotować 1-2 krokietów, piec 1 udka, itd. Raczej
ze względów finansowych kupuję i gotuję hurtowo i potem zamrażam.
Odmrażanie i odgrzewanie mikrofali to nieporozumienie. W piekarniku
jest ok, ale ta bezwładność piekarnika w nagrzewaniu dla jednego
krokieta to przesada. Stad moje zapytane.
Poproszę o wypowiedzi tych co mają takie coś w domu - korzystaja i znają
zalety i wady.
Z góry dzięki i pozdrawiam.
tomjas
|