następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!newsfeed.pionier.net .pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Paweł Marciniak" <s...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.dom Subject: Jakie naczynia i sztućce do zmywarki. Date: Thu, 28 Dec 2006 08:54:19 +0000 (UTC) Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 8 Message-ID: <en00nq$9ak$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: w3cache1.tktelekom.pl Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1167296059 9556 172.20.26.234 (28 Dec 2006 08:54:19 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 28 Dec 2006 08:54:19 +0000 (UTC) X-User: sfazi X-Forwarded-For: unknown X-Remote-IP: w3cache1.tktelekom.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:83789 Ukryj nagłówki Moje pytanie odnosi się głównie do sztućców matowych /np. z IKEI/, na których |
Zobacz także