Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail
From: m...@c...uni.torun.pl
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Kielki soji
Date: 28 Feb 2003 09:32:04 GMT
Organization: TORMAN
Lines: 20
Message-ID: <b3naak$kig$1@flis.man.torun.pl>
NNTP-Posting-Host: hera.chem.uni.torun.pl
X-Trace: flis.man.torun.pl 1046424724 21072 158.75.3.58 (28 Feb 2003 09:32:04 GMT)
X-Complaints-To: u...@m...torun.pl
NNTP-Posting-Date: 28 Feb 2003 09:32:04 GMT
User-Agent: tin/1.4.2-20000205 ("Possession") (UNIX) (Linux/2.2.19 (i686))
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:143430
Ukryj nagłówki
Witam wszystkich czytelnikow !
Nabylem kilka dni temu naczynie do kielkowania, wysialem zolta soje,
Minely 4 dni od wysiania. Instrukcja twierdzi ze po takiem czasie
sa do jedzenia. Maja korzonki dlugosci 1 cm. Niestety sa twarde.
Gdzies czytalem ze trzeba je przed spozyciem przegotowac,
gdzie indziej pisali, ze nie trzeba.
Czy ktos z Was ma doswiadczenie w hodowli kielkow soji.
Marek S.
--
____________________________________________________
_________________
Marek J. Smolinski E-mail: M...@C...UNI.TORUN.PL
OFFICE: NICHOLAS COPERNICUS UNIVERSITY DEPT. OF CHEMISTRY
Gagarina 7/112 87-100 TORUN POLAND PHONE NO. (+48) (056) 6114505
FAX NO. (+48) (056) 6542477
____________________________________________________
_________________
|