Data: 2003-02-28 09:32:04
Temat: Kielki soji
Od: m...@c...uni.torun.pl
Pokaż wszystkie nagłówki
Witam wszystkich czytelnikow !
Nabylem kilka dni temu naczynie do kielkowania, wysialem zolta soje,
Minely 4 dni od wysiania. Instrukcja twierdzi ze po takiem czasie
sa do jedzenia. Maja korzonki dlugosci 1 cm. Niestety sa twarde.
Gdzies czytalem ze trzeba je przed spozyciem przegotowac,
gdzie indziej pisali, ze nie trzeba.
Czy ktos z Was ma doswiadczenie w hodowli kielkow soji.
Marek S.
--
____________________________________________________
_________________
Marek J. Smolinski E-mail: M...@C...UNI.TORUN.PL
OFFICE: NICHOLAS COPERNICUS UNIVERSITY DEPT. OF CHEMISTRY
Gagarina 7/112 87-100 TORUN POLAND PHONE NO. (+48) (056) 6114505
FAX NO. (+48) (056) 6542477
____________________________________________________
_________________
|