Data: 2004-07-23 10:50:10
Temat: Która patelnia???
Od: "key" <k...@C...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Witam,
Wybraliśmy się wczoraj z Żonką do sklepu po jakąś dobrą patelnię...
Nie kupiliśmy nic - na wszystkich Tefalach było napisane że można je skrobać
widelcem, ale na żadnej ani słowa o smażeniu niskotłuszczowym etc.
Moja Mama używa patelni której powłoka ma strukturę plastra miodu i wydaje
mi się, że jest bardzo fajna, niestety nie spotkaliśmy takiej - pewnie są
już jakies nowsze.
Może ktoś się na tym zna (marka, model)? Zależy mi na czymś co nie będzie
chłonęło oleju jak gąbka (teraz mam taką) - zwykłej (nie głębokiej) i
trwałej patelni do smażenia na kuchni gazowej w rozsądnej cenie (powiedzmy
około 100 zł).
Dzięki serdeczne za pomoc - key
|