« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!news.man.poznan.pl!n ews.nask.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mai l From: "jarek" <z...@b...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: [OT] Re: spirytus Date: Sun, 2 Mar 2003 02:40:36 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 15 Message-ID: <b3rnf4$jph$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <3...@...co> NNTP-Posting-Host: vi202.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1046569253 20273 80.50.128.202 (2 Mar 2003 01:40:53 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Sun, 2 Mar 2003 01:40:53 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:143804 Ukryj nagłówki > Mam litr i zastanawiamsię czy zrobic oklepana "przypalanke", czy z |
Zobacz także