Data: 2000-03-04 14:47:39
Temat: Odp: Jak ugotowac dobry rosol ?
Od: "Gosia Kalinowska" <k...@p...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
A czy nikt z was nie dodaje do rosolu kapusty wloskiej?Zdecydowanie
podkresla jego smak
Goska
Użytkownik Marek Smolinski <m...@c...uni.torun.pl> w wiadomooci do grup
dyskusyjnych napisał:3...@c...uni.torun.pl...
> Czesc, moze ktos podejmie temat, jak ugotowac smaczny rosol,
> sposobow i technik wiele. Jakie przyprawy ?
>
> Znalazlem niedawno ksiazke kucharska a tam saczenie rosolu
> przez plotno, klarowanie bialkiem.
>
> Dodajecie podsmazona cebulke ?
>
> Marek S.
> --
> +---------------------------------------------------
----------------+
> | Marek J. Smolinski E-mail: M...@C...UNI.TORUN.PL |
> | OFFICE: NICHOLAS COPERNICUS UNIVERSITY DEPT. OF CHEMISTRY |
> | Gagarina 7/112 87-100 TORUN POLAND PHONE NO. (+48) (056) 6114505 |
> | FAX NO. (+48) (056) 542477 |
> +---------------------------------------------------
----------------+
|