Data: 2000-03-03 19:37:31
Temat: Re: Jak ugotowac dobry rosol ?
Od: Bogusław Kempny <k...@s...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Marek Smolinski wrote:
> Niestety potrawy obfituja w kilogramy sloniny i tuziny jajek :(
>
Dlaczego niestety? Zeby bylo smacznie, musi czasami byc tlusto.
Nie nalezy dac sobie zrobic wode z mozgu. Cukier podobno szkodzi
(ciekawe ze w owocach nie), wiec robi sie dzemy niskoslodzone.
Niestety, psuja sie, wiec trzeba dodac Exxx. W dymie wykryto
jakies skladniki rakotworcze? To wtakim razie wedlina bedzie
zanurzana w roztworze czegos o aromacie dymu, a potem wedzona w
wedzarni elektrycznej. Ze ten roztwor przezera beczki, w ktorych
jest dostarczany? Coz to szkodzi, produkcja jest tansza, wiec
wieksze zyski, a i tak nikt sie nie struje, bo wychodzi
paskudztwo,
ktorego i tak nikt za duzo nie zje.
BK
|