Data: 2003-04-08 11:46:15
Temat: Odp: Odp: Reniferzyna
Od: "*madzik*" <b...@b...op.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Dariusz K. Ladziak <l...@w...pdi.net> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:3...@n...tpi.pl...
> Fajnie - tylko traktowac to jak wolowine (wychlodzic i do gara) czy
> jak dziczyzne( dlugie kruszenie...)? Bo to istotne - jesli wymaga
> skruszenia a wpakowac od razu do garnka to i pies moze miec
trudnosci
> ze zjedzeniem...
Darku, z tego co na razie znalazlam, wynika, ze przygotowanie takie
samo jak wolowego - w kilka przepisach (np. kiedys podawalam na grupie
przepis na "mieso marynarza"), renina i wolowe jest podane
jakoalternatywa, nie ma roznic w opisie co do sposobu przygotowania.
Bede jeszcze szukac, choc mam nadzieje, ze jakas madra dusza z grupy
tez sie odezwie, bo ja to tak teoretycznie na razie... chociaz, jak
sobie przypomne ten smak.... ;-)
--
cieplutko pozdrawia Magda
******************
Pamiętaj o głodnych dzieciach: http://www.pajacyk.pl
Strona grupy i FAQ: http://www.kuchenna.host.sk
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|