Data: 2003-04-07 22:22:44
Temat: Re: Odp: Reniferzyna
Od: l...@w...pdi.net (Dariusz K. Ladziak)
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 7 Apr 2003 13:18:01 +0200, "*madzik*"
<b...@b...op.pl> wrote:
>Witaj,
>Renina (reniferzyna...? nie wiem, jak to sie fachowo nazywa :-) ) jest
>pyszna! Bardzo delikatna i krucha - albo mialam szczescie i za kazdym
>razem trafialam na dobrego kucharza ;-). Jadlam zeberka, plastry na
>zimno i na cieplo.
Fajnie - tylko traktowac to jak wolowine (wychlodzic i do gara) czy
jak dziczyzne( dlugie kruszenie...)? Bo to istotne - jesli wymaga
skruszenia a wpakowac od razu do garnka to i pies moze miec trudnosci
ze zjedzeniem...
--
Darek
|