Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.rmf.pl!agh.edu.
pl!newsfeed.silweb.pl!polsl.gliwice.pl!not-for-mail
From: "Andrzej" <a...@o...com.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Odp: Panierka do ryb
Date: Mon, 18 Sep 2000 13:59:39 +0200
Organization: Politechnika Slaska, Gliwice
Lines: 29
Message-ID: <8q4vvo$c1m$1@zeus.polsl.gliwice.pl>
References: <8q30o1$4u4$1@news.tpi.pl> <8q4vps$b0j$1@zeus.polsl.gliwice.pl>
NNTP-Posting-Host: 195.82.191.230
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2615.200
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:34022
Ukryj nagłówki
Użytkownik Andrzej <a...@o...com.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:8q4vps$b0j$...@z...polsl.gliwice.pl...
> Dzien Dobry!
> Dolaczam sie do tej prosby - jadlem kilka lat temu taka wspaniala rybe
(tez
> dorsza)
> w Kolobrzegu kolo portu (u Rewinskiego)
> pozdrowienia Andrzej
>
>
> Użytkownik jarek <a...@d...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> napisał:8q30o1$4u4$...@n...tpi.pl...
> > Mam prośbę zawsze kiedy z rodziną jemy smazoną rybę nad morzem
> > zastanawiamy się jak zrobiona jest ta panierka. W nadmorskich
> > smazalniach robia ja jakas inna. Nigdy w domu nie udalo nam sie zrobic
> > takiej samej panierki. Pomozcie jak zrobic cos takiego i jak przygotowac
> > rybe aby
> > smakowala w sposb najbardziej zblizony do tej nad morzem. Chodzi mi
> głownie
> > o przygotowanie dorsza jesli to ma jakies znaczenie!
> >
> > Z góry dziekuje za wszelka pomoc!
> >
> >
>
>
|