Data: 2000-09-18 12:08:54
Temat: Re: Panierka do ryb
Od: "Danka" <j...@n...nl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Czy to nie jest przypadkiem rybka smazona w panierce z ciasta zblizonego do
nalesnikowego? Pozdr.,
Danka
"jarek" <a...@d...com.pl> schreef in bericht
news:8q30o1$4u4$1@news.tpi.pl...
> Mam prośbę zawsze kiedy z rodziną jemy smazoną rybę nad morzem
> zastanawiamy się jak zrobiona jest ta panierka. W nadmorskich
> smazalniach robia ja jakas inna. Nigdy w domu nie udalo nam sie zrobic
> takiej samej panierki. Pomozcie jak zrobic cos takiego i jak przygotowac
> rybe aby
> smakowala w sposb najbardziej zblizony do tej nad morzem. Chodzi mi
głownie
> o przygotowanie dorsza jesli to ma jakies znaczenie!
>
> Z góry dziekuje za wszelka pomoc!
>
>
|