Data: 2000-09-18 11:59:39
Temat: Odp: Panierka do ryb
Od: "Andrzej" <a...@o...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Andrzej <a...@o...com.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:8q4vps$b0j$...@z...polsl.gliwice.pl...
> Dzien Dobry!
> Dolaczam sie do tej prosby - jadlem kilka lat temu taka wspaniala rybe
(tez
> dorsza)
> w Kolobrzegu kolo portu (u Rewinskiego)
> pozdrowienia Andrzej
>
>
> Użytkownik jarek <a...@d...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> napisał:8q30o1$4u4$...@n...tpi.pl...
> > Mam prośbę zawsze kiedy z rodziną jemy smazoną rybę nad morzem
> > zastanawiamy się jak zrobiona jest ta panierka. W nadmorskich
> > smazalniach robia ja jakas inna. Nigdy w domu nie udalo nam sie zrobic
> > takiej samej panierki. Pomozcie jak zrobic cos takiego i jak przygotowac
> > rybe aby
> > smakowala w sposb najbardziej zblizony do tej nad morzem. Chodzi mi
> głownie
> > o przygotowanie dorsza jesli to ma jakies znaczenie!
> >
> > Z góry dziekuje za wszelka pomoc!
> >
> >
>
>
|