Data: 2014-02-08 19:24:44
Temat: Odp: Tastes like chicken... - czym doprawić rzeczy "na parze"? :(
Od: "@" <s...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
>> OK, ale wracamy do głównego pytania. JAKIE przyprawy? :)
>> Co byś zaproponowała do kurczaka/indyka. Zasadniczo do mięsa bez smaku
>> niby pasuje wszystko, ale powiedzmy, co polecacie? :)
>
>
> Zawsze i wszędzie - czosnek, pieprz. Wystarczy. Co z dużo, to niezdrowo,
> bo
> tu jeszcze warzywa smak nadają.
> --
> XL
Na watrobe to czosnek nie za bardzo.
Ja bym polecila cząber i ziolka prowansalskie.
Jest tez bardzo dobra przyprawa na bazie soli morskiej i suszonych warzyw
(rowniez w wersji dietetycznej z niska zawartoscia soli) Vogel Herbamare. W
Polsce mozna ja kupic chyba jedynie tu:
https://www.magnapharma.pl/index.php/produkty/produc
t/view/1/9
Uzywam jej z powodzeniem dla dziecka z refluksem (po vegecie byla masakra,
po herbamare nie dzieje sie nic).
Pozdrawiam
@
---
Ta wiadomość e-mail jest wolna od wirusów i złośliwego oprogramowania, ponieważ
ochrona avast! Antivirus jest aktywna.
http://www.avast.com
|