Data: 2014-02-08 19:21:12
Temat: Re: Tastes like chicken... - czym doprawić rzeczy "na parze"? :(
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 8 Feb 2014 18:56:34 +0100, Stokrotka napisał(a):
> Ja bym ci tego dietetycznego kurczaka z pary zdecydowanie nie polecała, co
> więcej definitywnie wykreśliła, to nierealne w obecnym świecie, żeby zawsze
> ci się udał, bo dostępny drub jest zwykle zarażony tym , albo tamtym i
> niezbędna jest bardzo wysoka temperatura by był bezpieczny, czego na paże
> nie osiągniesz.
> Natomiast każde zatrucie nawet niewielkie jest bardzo szkodliwe dla wątroby,
> bo toksyny bakteryjne są dla niej zabujcze.
Prawda.
Czyli pozostaje szynkowar - peklowanie, a potem długie parzenie i to pod
ciśnieniem...
--
"To wstyd, żeby w prawie 40-milionowym kraju, w środku Europy trzeba było
żebrać na ulicach o sprzęt medyczny!
No , a już szczytem wszystkiego jest być z tego dumnym! " - Anonim
|