Data: 2000-03-29 18:16:59
Temat: Odp: krupnik
Od: "anya" <g...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Witam wszystkich:)
rzadko tu zaglądam ,ale jak już jestem to dodam troszkę.
Do gotowania krupniku używam wszystkich kasz jakie ma w domciu.
Po łyżeczce każdej (pęczak, manna, płatki owsiane, ryż gryczana[uwaga ma
specyficzne smak] jednym słowem wszystko co do kaszy podobne.
Efekt znakomity, polecam
Użytkownik Anna <m...@h...com> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:3...@h...com...
> Kochani,
>
> Mam ochote na cos tak szalenie prostego, że moze aż wstyd pytac... ale
> czasem kombinuje w kuchni rozne wydziwasy, a naszla mnie chetka na
> KRUPNIK. zwykly, prosty krupnik, mowa o zupie ;))))
>
> Jak zrobic dobry krupnik?!??!??!?!??!!?!?
>
> dziekuje z gory...
>
> --
> peace,
> fire
>
> Anna
|