Data: 2014-09-29 22:11:29
Temat: Odp: suszone jabłka
Od: "@" <s...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik <ikselk%gazeta.pl@gtempaccount.com> napisał w wiadomości
news:ecc723b1-a55d-424f-b574-955a5416d509@googlegrou
ps.com...
>>Tak więc najlepiej podsuszyć w suszarce, a potem w piekarniku dosuszać.
Dokladnie tak.
Plasterki swiezych jablek do suszarki, a potem trzeba "doprazyc" w niskiej
temperaturze w piekarniku, zeby byly chrupiace.
Jednak takie cienkie plasterki bardzo latwo lapia wilgoc, wiec lepiej nie
robic ich na zapas, tylko przechowywac ususzone i wrzucac do piekarnika tuz
przed konsumpcja :)
Pozdrowki
@
---
Ta wiadomość e-mail jest wolna od wirusów i złośliwego oprogramowania, ponieważ
ochrona avast! Antivirus jest aktywna.
http://www.avast.com
|