| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: Kinga 'Słowotok' <k...@b...gazeta.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Przecier pomidorowy - ile może stać otwarty? Date: Sun, 28 May 2006 09:41:36 +0200 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 10 Message-ID: <e5bk76$rbl$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: dqf19.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1148802087 28021 83.24.165.19 (28 May 2006 07:41:27 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Sun, 28 May 2006 07:41:27 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 X-Priority: 3 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-User: kinga.macyszyn X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:269659 Ukryj nagłówki Sklepowy, z kartonika, otwarty w piątek, stoi cały czas w lodówce, śladów | |
Zobacz także