Data: 2005-09-30 08:47:12
Temat: Pytanie o ocet ryżowy
Od: "Kri$" <u...@l...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Witam wszystkich.
Chciałbym zrobić sushi (maki sushi kalifornijskie) i tu mam pierwszy
problem. Do przygotowania ryżu potrzebny jest ocet ryżowy. Byłem wczoraj w
Bomi i tam są ze 3 albo 4 gatunki octu ryżowego: Ocet ryżowy pachnący (???
czym ???), ocet ryżowy do smażenia i jeszcze jakieś. Nie było tylko butelki
z napisem "OCET RYŻOWY". Zawsze była jakaś specjalna właściwość. Moje
pytanie to, który ocet będzie najlepszy, albo gdzie kupić w Warszawie zwykły
ryżowy ocet?
Pozdrawiam
Kri$P
----------------------------------------------------
pologk[MaUpa]wp(kropka)pl
*** Usuń z adresu co nie potrzebne ***
----------------------------------------------------
|