Data: 2005-09-30 08:51:40
Temat: Re: Pytanie o ocet ryżowy
Od: "Sławomir Lewandowski" <1...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Kri$" <u...@l...com> napisał w wiadomości
news:dhiu2k$1o9$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Witam wszystkich.
> Chciałbym zrobić sushi (maki sushi kalifornijskie) i tu mam pierwszy
> problem. Do przygotowania ryżu potrzebny jest ocet ryżowy. Byłem wczoraj w
> Bomi i tam są ze 3 albo 4 gatunki octu ryżowego: Ocet ryżowy pachnący (???
> czym ???), ocet ryżowy do smażenia i jeszcze jakieś. Nie było tylko
butelki
> z napisem "OCET RYŻOWY". Zawsze była jakaś specjalna właściwość. Moje
> pytanie to, który ocet będzie najlepszy, albo gdzie kupić w Warszawie
zwykły
> ryżowy ocet?
>
>
Kup najtańszy z Tao Tao. Do ryżu nadaje się idealnie
pozdrawiam
Sławek
|