Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Liscie chrzanu RE: Liscie chrzanu

Grupy

Szukaj w grupach

 

RE: Liscie chrzanu

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!news.ipartners.pl!news.internetia.pl!news.tpi.pl!news.onet.pl
!newsgate.onet.pl!newsgate.pl
From: i...@r...com.pl (Klient - rzeczoznawcyap - info)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: RE: Liscie chrzanu
Date: 26 Apr 2001 13:15:57 +0200
Organization: email<>news gateway
Lines: 32
Message-ID: <N...@r...com.pl>
References: <3...@m...pw.edu.pl>
NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newsgate.onet.pl 988283757 12477 192.168.240.245 (26 Apr 2001 11:15:57 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 26 Apr 2001 11:15:57 GMT
X-Mailer: Microsoft Outlook IMO, Build 9.0.2416 (9.0.2910.0)
X-Received: from hppcvnmvhhid (pk30.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl [213.76.106.30]) by
mail.dialcom.com.pl (8.10.0/8.10.0) with SMTP id f3QBTcK31714 for
<p...@n...pl>; Thu, 26 Apr 2001 13:29:38 +0200
X-Received: from hppcvnmvhhid (pk30.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl [213.76.106.30]) by
mail.dialcom.com.pl (8.10.0/8.10.0) with SMTP id f3QBTcK31714 for
<p...@n...pl>; Thu, 26 Apr 2001 13:29:38 +0200
X-Received: from hppcvnmvhhid (pk30.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl [213.76.106.30]) by
mail.dialcom.com.pl (8.10.0/8.10.0) with SMTP id f3QBTcK31714 for
<p...@n...pl>; Thu, 26 Apr 2001 13:29:38 +0200
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:50382
Ukryj nagłówki

From: Patrycja Kazala

>
> > > Udalo mi sie znalezc rosnace na lace (uonce) liscie
> chrzanu. [...]
> >
> > A może spróbować z nich też
> > zrobić gołąbki?
>
> a probowal ktos z was zrobic golabki w lisciach winogron
> zamiast kapusty?
> jestem ciekawa jak to smakuje i wogole. w rumuni to jest
> narodowa potrawa.
> znaczy jedna z :) a u nas sie jeszcze nie spotkalam.
>
> pat
> pozdr.

Jadłam takie cudo w Grecji - było pycha.

Usiłowałam odtworzyć to u siebie - klapa. Listki były twarde i nie do
przeżucia. Wydaje mi się, że w G. robili to z listków kiszonych -
widziałam takie w wielkich bekach jak do ogórków. Ja zrobiłam z
surowych obgotowanych. To, niestety, nie to samo.

--
Maya
"When God made man, she was only testing"

--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6