Data: 2003-01-24 13:44:39
Temat: RE: Przekąska na ciepło.
Od: j...@s...pl (Joanna Michalska)
Pokaż wszystkie nagłówki
> Macie jakies sprawdzone przepisy, na cos co usatysfakconuje
> podniebienia
> sporej gromadki osob? :)
>
> --
> Lia GG 1516512 ICQ 166035154
Hej!
Ja ostatnio na parapetówę robiłam takie paluszki panierowane z indyka
moczące się w pikantnym sosie słodko kwaśnym wujka bensa . Można to
wcześniej zrobić czyli pociachać pierś na paseczki przyprawić, paluszck
obtoczyć w mące, jakju i bułce i smażyć a potem ustawić w sosie na sztorc i
czekać na gości można przed podaniem całość do piekarnika wsadzić i
podgrzać. Moje ze stołu szybko zniknęły i goście się pytali co to było.
Pozdrawiam ze smakiem Asia M. z Olsztyna
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|