Data: 2000-09-25 13:03:23
Temat: RE: sloiki z miesem
Od: M...@n...com
Pokaż wszystkie nagłówki
> Czy ktoś z Was wie, co trzeba zrobić, żeby mięsko
> osmiorniczki, czy kalmara
> było delikatne i miękkie po przyrzadzeniu? Znajomi, którzy
> jedli też takie
> cuda skarżyli się, że czesto w restauracjach stworzenia te są
> gumowate i bez
> smaku. W sałatce, którą ja jadłam ryba była przygotowana na
> parze - może to
> jest jakiś sposób?
> Pozdrawiam
> Magda Gierlotka
>
>
Widzialem kiedys w jakims filmie, ze gosc zlowiona osmiornice bral za macki
i walil o kamien. Moze od tego miesko jest mniej gumowate...
Milego dnia,
Mikolaj
--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/
|