Data: 2006-02-17 14:28:45
Temat: Re: 2 dorsze - jak?
Od: "Marek W." <U...@U...o.cUz.t.aU.UnosUpamU.UonUetU.UplU>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Jagna " <b...@N...gazeta.pl> napisał w wiadomości
news:dt4m21$mr5$1@inews.gazeta.pl...
> marek x <m...@N...gazeta.pl> napisał(a):
>
> > Przeczytaj proszę. Tutaj znajdziesz kilka ciekawych przepisów:
> > http://pychotka.pl/pychotka/component/option,com_sea
rch/Itemid,27/?
> searchword=d
>
> Fajne przepisy ale wszystkie na filety. Jeden tylko Byla na cale ryby:(
>
> > orsz&option=com_search&Itemid=27
> > PS. Mięso dorsza zawiera zbyt mało tłuszczu, a więc upieczone będzie
> niesmaczne
>
> Dzieki za podpowiedź. Pewnie po grecku je zrobie.
>
> AgaL dumająca nadal nad dorszykami..
>
Albo ugotuj tęgi bulion warzywny ( marchewka pietruszka ziemniaki w kostke)
..zapraw mlekiem z dodatkiem sporej łyzki DOBREGO masła
a na koniec dodaj filety z dorsza i króciutko pogotuj tak zeby sie nie
rozleciały...
doprawia sie ta zupke białym pieprzem i zjada z bagietką/byłka wrocławska/
parówka/ weką
Marek
|