| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "Stokrotka" <o...@a...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: A co robić, żeby nie opadł z mąką kukurydzianą? Date: Wed, 3 Nov 2010 20:42:10 +0100 Organization: http://onet.pl Lines: 12 Message-ID: <iasdun$dj2$1@news.onet.pl> References: <4ccaad94$0$20991$65785112@news.neostrada.pl> NNTP-Posting-Host: apn-77-113-45-34.dynamic.gprs.plus.pl X-Trace: news.onet.pl 1288813337 13922 77.113.45.34 (3 Nov 2010 19:42:17 GMT) X-Complaints-To: n...@o...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 3 Nov 2010 19:42:17 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 X-RFC2646: Format=Flowed; Response X-Antivirus: avast! (VPS 091009-0, 2009-10-09), Outbound message X-Antivirus-Status: Clean Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:331291 Ukryj nagłówki A co robić , żeby po dodaniu mąki kukurydzianej (10%-20%) nie opadł? | |
Zobacz także