Data: 2010-10-31 11:18:17
Temat: Re: przywieranie chleba do blaszki
Od: "Panslavista" <p...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"kondzio" <k...@o...bmj.net.pl> wrote in message
news:iaj204$j5u$1@bmj-lx1.bmj.net.pl...
>
> Użytkownik "Panslavista" <p...@i...pl> napisał w wiadomości
> news:4ccac4fe$0$22809$65785112@news.neostrada.pl...
>>
>> "Misiek" <p...@o...pl> wrote in message
>> news:4ccabcc6$0$21002$65785112@news.neostrada.pl...
>>>
>>> Użytkownik "Panslavista" <p...@i...pl> napisał w wiadomości
>>> news:4ccab087$0$20998$65785112@news.neostrada.pl...
>>>>
>>>> "Julia" <r...@o...pl> wrote in message
>>>> news:4ccaad94$0$20991$65785112@news.neostrada.pl...
>>>>
>>>> Margaryna, tarta bułka.
>>>
>>> zadna margaryna :-)
>>> maslo, bulka tarta lub maka...
>>> U mnie tez nigdy nie przywieral, ale ja pieke w zwyklych (nie
>>> teflonowych) blachach
>>
>> Masło lepsze od margaryny, ale droższe. Za to zimna margaryna łatwa do
>> naniesienia.
>
> i smierdzi... margaryna :-)
mikronowa warstwa do przylepienia bułki do ścianek foremki
|