Data: 2010-10-31 06:22:53
Temat: Re: przywieranie chleba do blaszki
Od: "kondzio" <k...@o...bmj.net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Panslavista" <p...@i...pl> napisał w wiadomości
news:4ccac4fe$0$22809$65785112@news.neostrada.pl...
>
> "Misiek" <p...@o...pl> wrote in message
> news:4ccabcc6$0$21002$65785112@news.neostrada.pl...
>>
>> Użytkownik "Panslavista" <p...@i...pl> napisał w wiadomości
>> news:4ccab087$0$20998$65785112@news.neostrada.pl...
>>>
>>> "Julia" <r...@o...pl> wrote in message
>>> news:4ccaad94$0$20991$65785112@news.neostrada.pl...
>>>
>>> Margaryna, tarta bułka.
>>
>> zadna margaryna :-)
>> maslo, bulka tarta lub maka...
>> U mnie tez nigdy nie przywieral, ale ja pieke w zwyklych (nie
>> teflonowych) blachach
>
> Masło lepsze od margaryny, ale droższe. Za to zimna margaryna łatwa do
> naniesienia.
i smierdzi... margaryna :-)
|