Data: 2010-08-02 17:19:12
Temat: Re: A kurczak w ciescie?:) niekoniecznie sezamowym?:)
Od: zenek <z...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2010-08-02 19:09, Lady_Heather pisze:
> Temat chinskiego makaronu pobudzil slinianki i stąd pytanie. Jakis
> pomysl na dobra panierkę tego typu jak w kurczaku w ciescie sezamowym?
> Przyznam ze metoda prob i blędów osiągam podobny rezultat aczkolwiek
> ciasto bywa czasami zbyt twarde;/ moze ktoras z tutejszych kucharskich
> tęgich głow podpowie?:)
> Drugie pytanie - kwestia aby kurczak w srodku nie byl surowy....a
> panierka na zewnatrz nie spalona;/
>
> pozdrawiam,
>
> LH
Albo male kawalki kurzczaka i plytki olej albo duze kawalki i gleboki.
|