Data: 2003-04-23 10:47:36
Temat: Re: A myslalam, ze ja nie dam sie nabrac
Od: p...@p...onet.pl
Pokaż wszystkie nagłówki
Iris:
> Użytkownik <p...@p...onet.pl> napisał(a):
> > Czy ktos wie, dlaczego maslo oselkowe jest takie
> miekkie?
> > Przeciez tluszczu ma procentowo tyle samo, co zwykle
> > maslo.
>
> Nie znam masla z Warlubia. U mnie (Lodz) w sprzedazy
> jest oselkowe produkowane przez Mlekovite i Konskie. To
> ostatnie czasem kupuje i zapewniam, ze jest twarde.
> Choc - prawde mowiac - lepiej mi smakuje kostkowane z
> dwoch innych okolicznych mleczarni.
Ja nie pisalam o masle z Warlubia (nie slyszalam o takim),
tylko w ogole. Widywalam i kupowalam maslo i w sreberku,
i w pergaminie, nie patrzac, kto jest producentem.
Ale wlasnie, co z tymi nieujawnianymi ewentualnymi dodatkami?
Tak bym chetnie znow kupowala oselkowe.
Alina
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|