Data: 2002-08-21 07:31:32
Temat: Re: Adżika (P) abchazka
Od: b...@d...com.pl (Herbatka)
Pokaż wszystkie nagłówki
----- Original Message -----
From: "kudlata" <k...@p...onet.pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Wednesday, August 21, 2002 9:09 AM
Subject: Adżika (P) abchazka
> Pamietam jak dziś.. W zeszłym roku rzuciłam problem adżiki na grupe.
(ciach, ale z zalem)> Ten koncentrat mozna potem mieszać z przecierem
pomidorowym, dodac chmeli-
> suneli dla aromatu, ale to potem.Mozna dodać żywcem do czachobili -
nadaje
> odpowiedni smak, mozna jeśc łyżkami jak kto lubi :))) Qd
Brzmi mniamusnie :-) A czy ja jako jednostka nieobeznana w kuchni
gruzinskiej moge poprosic o wyjasnienie , co to chmeli-suneli ?
Herbatka efemeryczna i zafrapowana
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|