Data: 2002-08-21 10:56:55
Temat: Re: Adżika (P) abchazka
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 21 Aug 2002 12:01:16 +0200, k...@p...onet.pl wrote:
>> >
>> G?ówek czosnku? Zebym si? nie wpu?ci??..
>>
>> Edede
>>
>>
>Tak, namaste, G?ówek ( nie z?bków!!!!).
>I jeszcze jedna uwaga: ja zmieli?am ( zme??am jak w szkole uczyli) to ?rednio
>grubo, wyczuwalne sa grudki pod j?zykiem; ale uwa?am, ?e jednak lepsze by?oby
>bardziej pastowate. Mozna te? dac wi?cej soli.Ale to indywidualna sprawa.Qd
A jak bys nie zmella, to czy bys przepuscila przez machine
kuchenna? maszynki do melcia wlasciwie nie mam, ale mam takie co
rozwala wsjo
Trys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|