Data: 2001-11-02 13:39:36
Temat: Re: Andrut
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>nietrudno :-) gotować na małym ogniu zamknięta puchę 2 godziny, potem wyjąć,
>odtudzić (jak nie ostudzicie i otworzycie to was ten karmel zabije),
>otworzyć, wymieszać z bakaliami, alkoholem, kakao i smarować waflr. Dobre
>:-))
>
>
>Wkn
>
a mnie to wychodzitroche dziwne, ale balam sie przedtem cos
powiedziec. Po tych tam 3 godzinach - tak do pasa puchy - niebo w
gebie, od pasa w dol - jekies takie coraz bardziej brazowe
zgalaretowacie, ktorego niktnie wazy sie ruszyc, o dziwo takeze i
ja, normal nieodwazna a przypalone to w ogole
kochajaca...dlaczego mam brazowa galarete w puszce?
Krysia
K.T. - starannie opakowana
|