Data: 2001-11-02 15:48:03
Temat: Re: Andrut
Od: Magdalena Bassett <m...@w...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Krysia Thompson wrote:
>
> >nietrudno :-) gotować na małym ogniu zamknięta puchę 2 godziny, potem wyjąć,
> >odtudzić (jak nie ostudzicie i otworzycie to was ten karmel zabije),
> >otworzyć, wymieszać z bakaliami, alkoholem, kakao i smarować waflr. Dobre
> >:-))
> >
> >
> >Wkn
> >
> a mnie to wychodzitroche dziwne, ale balam sie przedtem cos
> powiedziec. Po tych tam 3 godzinach - tak do pasa puchy - niebo w
> gebie, od pasa w dol - jekies takie coraz bardziej brazowe
> zgalaretowacie, ktorego niktnie wazy sie ruszyc, o dziwo takeze i
> ja, normal nieodwazna a przypalone to w ogole
> kochajaca...dlaczego mam brazowa galarete w puszce?
> Krysia
> K.T. - starannie opakowana
Bo mialas mleko niskotluszczowe moze? Albo evaporated raczej niz condensed?
MB
|