Data: 2006-10-16 09:33:54
Temat: Re: Bakłażan vs. cukinia
Od: Lia <i...@p...org>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2006-10-16 11:17:58 w sprzyjających i niepowtarzalnych okolicznościach
przyrody grupowicz *Krystyna Chodorowska* skreślił te oto słowa:
> Teraz pytanie: czy można Waszym zdaniem zastąpić tu bakłażan cukinią
> (akurat cukinię mam), a jeżeli nie, to czy można go jakoś uczynić
> bardziej zucchetti-friendly?
Mozna.
Zaryzykowac można nawet stwierdzenie, ze z cukinia będzie to miało więcej
smaku.
Tyle, ze jesli cukinia ma ponad 20 cm to raczej ją wypestkowac, co by za
duzo wody nie puściła. A i samej wody na poczatek mozna mniej wlać, bo
bakłażan suchy jest, a cukinia nie.
--
Lia GG 1516512 ICQ 166035154 JID i...@j...org
It's life's illusions I recall. I really don't know life at all.
|