Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Bez jaj - ale z maslanka! Re: Bez jaj - ale z maslanka!

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Bez jaj - ale z maslanka!

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.p
l!niusy.onet.pl
From: a...@p...onet.pl
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Bez jaj - ale z maslanka!
Date: 14 Mar 2003 22:24:19 +0100
Organization: Onet.pl SA
Lines: 27
Message-ID: <1...@n...onet.pl>
References: <b4te5e$iec$1@atlantis.news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newsgate.onet.pl 1047677059 8951 192.168.240.245 (14 Mar 2003 21:24:19 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 14 Mar 2003 21:24:19 GMT
Content-Disposition: inline
X-Mailer: http://niusy.onet.pl
X-Forwarded-For: 213.25.215.30, 213.180.130.12
X-User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:149285
Ukryj nagłówki

> Gdzies slyszalam i to mi sie sprawdzilo ,ze placki z jablkami na maslance
> "siadaja" po sciagnieciu z patelni a po kefirze nie ... ale to nie musi miec
> przelozenia na Twoje ciasto i zeby nie mialo trzymam kciuki ;)

No i niestety u mnie tez sie sprawdzilo... Z ciastem stalo sie cos dziwnego,
poprostu sie nie upieklo. Siedzialo godzine w 200 stopniach, nawet troche
uroslo. Wylaczylam piekarnik, nie sprawdzilam patyczkiem bo dziecko bardzo
zniecierpliwione domagalo sie jesc i spac. Po pewnym czasie wyjelam je z
blachy - jakos dziwnie siadlo. Po chwili cienka skorupka ciasta pekla i z
wnetrza wylalo sie surowe ciasto... Pelne pysznych bakalii... i moich
ulubionych migdalow... :( Nastroj bardzo mi sie popsul, to ciasto mielismy
jutro zabrac ze soba do rodziny. No i bede bez ciasta, bo wene calkiem mi juz
odebralo.
Maz przyszedl i poprawil mi troche humor, a teraz pije sobie Reddsa i juz mi
znacznie lepiej.
Krysiu! Wystrzegaj sie maslanki!
Ciekawe - czy gdybym piekla to przez 3 godziny, to by sie upieklo. Pare
centymetrow z obu koncow bylo upieczone - i calkiem smaczne - a dalej to juz
ta surowa breja.
To moja jak dotychczas najwieksza porazka kulinarna. Ale sobie powtarzam, ze
to jak spasc z konia :)

Pozdrawiam,
Ania

--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
14.03 Krysia Thompson
14.03 Dorota***
14.03 Dorota***
14.03 Barbara Czaplicka
15.03 Krysia Thompson
15.03 Maria Maciąg
17.03 a...@p...onet.pl
17.03 Krysia Thompson
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6