Data: 2015-02-02 20:32:28
Temat: Re: Białko z jajka
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Mon, 02 Feb 2015 19:39:28 +0100, Trefniś napisał(a):
> W dniu .02.2015 o 19:08 XL <i...@g...pl> pisze:
>
>> Dnia Mon, 02 Feb 2015 18:29:30 +0100, Trefniś napisał(a):
>>
>>> W dniu .02.2015 o 18:25 Stokrotka <o...@g...pl> pisze:
>>>
>>>>
>>>>
>>>>>> ... jedzmy białka jaj, porzućmy aktywność fizyczną!
>>>>>> Będziemy piękni i szczupli :)
>>>>
>>>> Białka jaj na serio zbijają holesterol.
>>>> Dlatego nie należy białka wywalać jak robi się kruhe ciasto , albo inne
>>>> z żułtek,
>>>> tylko te białka jakoś pszerobić i zjeść.
>>>> Np na bezy (tylko jak ktoś ma piekanik elektryczny),
>>>> albo na bitą pianę z cukrem i jakimiś dodatkami itp.
>>>
>>> Nugaty - pycha!
>>
>> Tylko że to sam cukier :-)
>
> Niee...
> Cukier i białka jajek to tylko podstawa. Cała reszta buduje całość.
> Szczególnie polecam torrone - tym się zajadają podczas karnawału w Wenecji.
Twarde :-/
> Domowy jeszcze pyszniejszy!
No masz. Jak zrobiłam, to zniknął w pół godziny, i to pożarty przez jedną
osobe (brata MŚK) :-D
|