Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Bigos dla Iwanosa Re: Bigos dla Iwanosa

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Bigos dla Iwanosa

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!.POSTED!not-for-mail
From: jureq <j...@X...to.z.adresu.Xop.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Bigos dla Iwanosa
Date: Wed, 25 Feb 2015 11:24:24 +0000 (UTC)
Organization: ICM, Uniwersytet Warszawski
Lines: 10
Message-ID: <mckbd8$b6c$1@news.icm.edu.pl>
References: <a...@g...com>
<mbstqt$eos$1@mx1.internetia.pl>
<147029bkjqfdb$.1q9193won12ku$.dlg@40tude.net>
<mbvv7q$a54$1@node2.news.atman.pl> <mbvvnm$an5$1@node2.news.atman.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<mc1eci$t4m$1@node1.news.atman.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<mc3vg3$b37$1@node2.news.atman.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<mc6opi$56q$1@node2.news.atman.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<mc7hq9$dmq$1@node1.news.atman.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<mc97i1$lep$1@node2.news.atman.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<mca7a6$mo0$1@node2.news.atman.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<54e8b506$0$2186$65785112@news.neostrada.pl>
<54e8b9e5$0$2169$65785112@news.neostrada.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<54e8da0b$0$10332$65785112@news.neostrada.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<54e9a0d0$0$2165$65785112@news.neostrada.pl>
NNTP-Posting-Host: lin.kompas.net.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: news.icm.edu.pl 1424863464 11468 212.182.89.10 (25 Feb 2015 11:24:24 GMT)
X-Complaints-To: u...@n...icm.edu.pl
NNTP-Posting-Date: Wed, 25 Feb 2015 11:24:24 +0000 (UTC)
User-Agent: Pan/0.139 (Sexual Chocolate; GIT bf56508 git://git.gnome.org/pan2)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:362371
Ukryj nagłówki

Dnia Sun, 22 Feb 2015 10:26:40 +0100, FEniks napisał(a):

> Czy naprawdę tak trudno w
> daniu, które kosztuje około 20zł, dać jako wsad zwykły camembert z Turka
> po 3zł za sztukę?

Camembert z Turka? Tu bym się zastanowił. Kiedy zdarzy mi się kupić
camembert lub brie z Francji, to zawsze wiem jak będzie smakował. W
wypadku polskich (obojętne jakiego producenta) brie od camemberta można
odróżnić tylko po kształcie. Bo konsystencją i smakiem nie różnią się.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
25.02 FEniks
25.02 XL
25.02 Qrczak
Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
NOWY: 2025-12-07 Algorytmy - komentarz [po lekturze ks.]
"Młodzieżowe Słowo Roku 2025 - głosowanie", ale bez podania znaczeń tych neologizmów
[polscy - przyp. JMJ] Naukowcy będą pracować nad zwiększeniem wiarygodności sztucznej inteligencji.
[polscy - przyp. JMJ] Naukowcy będą pracować nad zwiększeniem wiarygodności sztucznej inteligencji.
Reżim Talibów w Afganistanie zakazał kobietom: pracy w większości zawodów, studiowania, nauki w szkołach średnich i podstawowych!!!
Edukuję się jak używać Thunderbirda
NOWY: 2025-09-29 Alg., Strukt. Danych i Tech. Prog. - komentarz.pdf
Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Kol. sukces po polsku: polscy naukowcy przywracają życie morskim roślinom
Tak działa edukacja Putina. Już przedszkolaki śpiewają, że są gotowe skonać w boju
Medycyna - czy jej potrzebujemy?
Atak na [argentyńskie - przyp. JMJ] badaczki, które zbadały szczepionki na COVID-19
Xi Jinping: ,,Prognozy mówią, że w tym stuleciu istnieje szansa dożycia 150 lat"
Zbrodnia 3 Maja
Połowa Polek piła w ciąży. Dzieci z FASD rodzi się więcej niż z zespołem Downa i autyzmem