Data: 2006-12-12 14:49:23
Temat: Re: Bigos - przechowanie
Od: Tatiana <y...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Tue, 12 Dec 2006 15:47:22 +0100, Waćpanna lub waćpan Karolina, w
wiadomości <news:elmfe2$c3i$1@news.onet.pl> zawarł, co następuje:
> Witam,
> przeszukałam serwis i nie znalazłam wątku w którym byłaby rada jak
> przechować bigos do świąt.
> Dodam, że dziś jest zrobiony i nie będę miała zbytnio czasu w przyszłym
> tygodniu żeby robić kolejny więc pytanie do specjalistów - jak go
> przechować?
Zamrozić. Będzie pyszny.
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"Nie przejmuj się maleńka, poniosą Cię... na rękach!
W objęciach ich możesz czuć się wielka, wielka..."
|