Data: 2007-04-14 09:22:13
Temat: Re: Biszkopt
Od: "czeremcha " <c...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
clafoutis <c...@i...pl> napisał(a):
> no dobra takie wasze doświadczenia moje inne jeszcze nigdy biszkopt nie
> siadł po ubijaniu całych jaj. jak isę zdarzy pierwszy raz dam info.
> niestety wasz sposób wydłuża trochę proces
Niekoniecznie. Przysparza tylko naczyń do mycia ;-) /Żółtka mikserem
recznym, a w tym czasie robot, powiedzmy, stacjonarny, ubija białka./
> czasu na zabawe. pozostane przy swoim . jesli kiedyś będzie okazji
> spróbuję inaczej.
I to jest fajne - kiedy każdy pozostaje przy swoich doświadczeniach. Nie
cierpię sytuacji, gdy ktoś podaje na grupie wypróbowany przez siebie
przepis, mówi, że mu smakowało - i wtedy podnoszą się głosy krytyki: a czemu
dodałeś taką przyprawę a nie inną, trzeba było to czy sio, jak możesz używać
tego czy tamtego - zwłaszcza, gdy podawacz nie pytał, co poprawić.
Co nie wyklucza sytuacji, że "machnę" kiedyś biszkopt w twojej wersji -
tak "na co dzień", jakby co...
Ania
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|