Data: 2002-06-17 04:44:40
Temat: Re: Bita_Smietana Problem
Od: c...@i...pl (Marychna)
Pokaż wszystkie nagłówki
Zgadzam sie z moimi przedmowcami ze 30% jest najlepsza. Ja
kupuje plynna smietane w woreczkach 1/2litra z Piatnicy dodaje
2-3 lyzki cukru pudru i ubijam na malych obrotach. Zanim ja ubije
schladzam cala noc w lodowce, albo wrzucam do zamrazarki na
1/2 godz. Ostatnio z taka ubita smietana robilam kruche babeczki
z truskawkami i galaretka.
Czasem ubijam smietane w kubeczku 36% 200ml ze smietanka
22% tez 200ml i odrobina cukru. I tez nie wychodzi mi maslo.
Pozdrawiam Marychna
Elk, Mazury
----------------------------------------------------
-------------------
INTERIA.PL: Portal pelen informacji... >>> http://link.interia.pl/f15ed
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|