Data: 2006-06-19 12:38:57
Temat: Re: Brytyjczycy są kiepskimi kucharzami
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 19 Jun 2006 13:10:37 +0200, "jarek" <j...@p...waw.pl>
wrote:
>
>U?ytkownik "turecky" napisa?
>> ?e niby co? Kroj? dajmy na to wo?owin? na gulasz i cebul? na ten sam
>gulasz i
>> mo?e inne warzywa jak mam ochot? na np. zup? gulaszow?.
>> Dlaczego mam zmieni? (umy?) desk? po pokrojeniu mi?sa ??? Jaka? bzdura.
>
>
>dlatego poniewa? takie s? przepisy :) bakterie z surowego mi?sa przedostaj?
>si? na warzywa, zjadaj?c takie surowe warzywko ryzykujesz zatrucie
>pokarmowe. dlatego w restauracjach, we wszystkich lokalach zbiorowego
>?ywienia obowi?zuj? przepisy dzi?ki którym minimalizuje si? ryzyko zatrucia
>pokarmowego
>
>pozdrawiam
>jarek991
to rozmawiamy o zwyklych ludziach czy zbiorowym zywieniu?
przedpisca pisal o gulaszu a nie zjadaniu surowego warzywa
pierz, co mieszka w uk i jakos zyje :P
>
>w domu mo?esz robi? sobie co chcesz
>
K.T. - starannie opakowana
|