Data: 2002-12-01 16:50:55
Temat: Re: Burrito
Od: "AnnaBlue" <q...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
nigdy nie próbowałam piec w domu tortilli - ale to bardzo delikatny wyrób,
wszak to jedynie mąka kukurydziana i woda...
dlatego chyba lepiej kupować gotową:-)
pozdrawiam,
AnnaBlue
Użytkownik "blinko" <b...@n...gazeta.pl> napisał w wiadomości
news:asbl81$hrr$1@news.gazeta.pl...
> Użytkownik "grzeszek" <g...@b...wroc.pl> napisał w wiadomości
> news:asbiik$rb7$1@opat.biskupin.wroc.pl...
> > mialo byc:
> > a ja bardzo pieknie prosze o przepisa na tortille
> >
> idziesz do supermarketu, ja korzystam z leclerca, ale sa i w realach,
pewnie
> w innych duzych tez, placisz 9,58zl za 8 sztuk ;)) sorki, nigdy nie
robilem
> tortilli samodzielnie, te kupione sa calkiem dobre, zawsze wychodzilem z
> zalozenia, ze skoro kupuje groszek w puszcze, albo wrecz pieczywa nie
pieke
> w domu samodzielnie, to placki pszenne tez moge kupic juz zafoliowane. ale
> czekam moze ktos wie jak zrobic udana tortille? moze to zaden problem i
> wrecz wygodniej zrobic je sobie w domu tuz przed przygotowaniem jakiegos
> burrito lub quesadilli, a jak z przechowywaniem? nie czerstwieje to?
>
>
>
> --
> Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|