Data: 2002-12-01 17:22:16
Temat: Re: Burrito
Od: "blinko" <b...@n...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "AnnaBlue" <q...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:asdemb$cnm$1@news.onet.pl...
> nigdy nie próbowałam piec w domu tortilli - ale to bardzo delikatny wyrób,
> wszak to jedynie mąka kukurydziana i woda...
> dlatego chyba lepiej kupować gotową:-)
> pozdrawiam,
a ja juz jestem po meksykanskim obiadku, pierwszy raz kupowalem w polsce
tortille i w sumie byla ok, gdyby nie to, ze chyba srednio ja przechowywali
i niektore sie pozlepialy, trzeba bylo uwazac, zeby nie porwac, a jesli
chodzi o placek to jednak preferuje z maki pszennej (jestem uczulony na
kukurydze)
ps. quesadilla z kurczakiem wyszla swietna, ser dodalem edamski (ujdzie) a
awokado dojrzalo mi przez dzien i noc na kaloryferze na szczescie, bo nie
chcialo mi sie isc do sklepu kolo piatku hehs
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|