Data: 2004-02-26 23:54:18
Temat: Re: Bzdura w sumie - filet z piersi kurczaka
Od: "Iwona" <i...@W...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
my friend tapta ( t...@W...pl ) wrote :
>
> > Hmmm, no tak. Ja też lekko rozbijam. Żona, jak smaży, też.
> > Czyli pewnie wszystko sprowadza się do długości smażenia
> > i temperatury tłuszczu. Muszę wejść ślubnej na ambicję:
> > "no coś Ty, kotleta lepszego niż w Pizza Hut nie zrobisz??" ;)
> >
>
> Ani mi się waż! A zresztą, jak mądra, to powie: to sam se smaż! Co do
> kotleta, to jak dobrze rozbity, to smażyć krótko w bardzo gorącym
> tłuszczu.
...w głębokim tłuszczu. Panierka- jajko, mąka, bułka.
|