Data: 2004-08-16 11:54:49
Temat: Re: Chipsy Chrupki Przyprawy
Od: "Gusiek" <a...@W...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Pierun" <u...@w...pl> napisał w wiadomości
news:cfq6dr$keo$1@korweta.task.gda.pl...
>
> Użytkownik "Gusiek" <a...@W...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:cfq3bf$94o$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> ustawiam praktycznie na minimum i tylko tyle ile docisne, smarze na b.gor.
> oleju w duzej patelni malymi prcjami wrzucajac pojedynczo. Nie wiecej niz
> 2-3 warstwy.
> Jak wrzucisz i pojdziesz zapalic albo wieksze 'siusiu' to juz sa chrupiace
Dzieki, dzis sprobuje... Ale Ty pewnie masz krajalnice elektryczna... A ja
taka na korbke... A jaka to jest grubosc na oko, moze zatrudnie meza do
krojenia, bo to jest bardzo cierpliwy i precyzyjny czlowiek :)
Dziekuje za praktyczne rady dotyczace czasu smazenia... Poniewaz nie pale,
bede chodzic na wieksze 'siusiu'... Zastanawiam sie tylko jak to zrobic,
kiedy bedzie wiecej porcji do smazenia ;)
Pozdrawiam, Agata
|