Data: 2015-02-16 10:15:30
Temat: Re: Chleb pszenny z dodatkiem czarnych oliwek z puszki
Od: krys <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Trefniś wrote:
> W dniu .02.2015 o 17:39 Pszemol <P...@p...com> pisze:
>
>> "Pszemol" <P...@P...com> wrote in message
>> news:mbo6ce$tlo$1@dont-email.me...
>>> Ile dajecie gramów czarnych oliwek do ciasta z 500g mąki?
>>> Czy redukujecie trochę wody ze względu na wilgoć w oliwkach?
>>
>> Widzę że chleb z oliwkami i rozmarynem nie jest zbyt popularny :-)
>
> Największym kapitałem jest dopracowanie pieczenia "chleba powszedniego".
> Uważaj - rodzina zacznie tęsknić do chleba ze sklepu :)
> Może cierpieć w ciszy, żeby nie sprawić Ci przykrości...
Raczej nie ma takiej opcji. Moje najmłodsze długo wymagało chleba ze sklepu,
aż tu nagle oświadczyło, że koniec z kupowaniem, bo jednak domowy lepszy.
Dodatki, jeśli daję, daję na oko.
--
Pozdrawiam
J.
www.kontestacja.com
|