Data: 2005-05-21 08:06:21
Temat: Re: Chwalę ciasto z rabarbarem i budyniem
Od: "Barbara K." <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Witajcie,
> Też upiekłam ciasto rabarbarowo-budyniowe Jini i zapomiałam pochwalić.
> Pyszne!
> I rabarbar wcale nie był za mało słodki, a wręcz jego kwaśny smak
> rewelacyjnie komponował sie ze słodkim budyniem. Do rabarbaru dodałam
> sporo
> cynamonu
> Aaaa i smakowało całej bandzie wygłodniałych gości.
> Pozdrawiam serdecznie
> Gocha
A ile cukru dałaś do budyniu? Ja na 1 torebkę budyniu wsypywałam 2 łyżki
cukru (tak było napisane na torebce), ale okazało się trochę za mało.
Pozdrawiam.
Barbara.
|