Data: 2011-10-20 21:06:56
Temat: Re: Ciasto drożdżowe nocne
Od: Aicha <b...@t...ja>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2011-10-20 22:52, Stalker pisze:
>>>> To już tylko Twoja opinia oparta na
>>>> subiektywnym skojarzeniu, a nie stwierdzenie prawdziwej prawdziwości..
>>
>>> Subiektywnym? - oczywiście, ponieważ mało kto dziś prócz mnie i niewielu
>>> osób ma jakąkolwiek skalę porownawczą... "Obiektywność" zaś jest taka, że
>>> je się to, co jest, robi byle jak i z byl czego - i uważa, że lepszego
>>> nigdy nie było, z założenia bo tak :-/
>>
>> Biorąc pod uwagę Twoją niechęć do podróży i tym samym braku smakowania u
>> źródeł, masz tylko pojęcie o swojej kuchni regionalnej w dodatku o małym
>> jednak zasięgu.
>> Nie masz żadnego prawa wypowiadać się o tym, co jest prawdziwe, bo
>> musiałabyś poznać KAŻDY smak od zarania w każdym regionie czy to Polski
>> czy świata.
>> Dlatego warto czasem zamknąć swe złote usta i nie udawać, że zna się na
>> wszystkim. Bo na tym nikt się nie zna.
>
> Że też wam się chce :-)
Bo już pewnie nikt nie pamięta, jak "chińszczyzna" by XL została
skrytykowana.
> Powinnyście dostać order "Za zasługi w zabijaniu nudy wielkiego
> rozmiaru" :-)
>
> Stalker, jadam zarówno ciasto na oleju, jak i na maśle, pijam piwo nie
> tylko jęczmienne ale i pszeniczne,
> jadam makaron nie tylko nitki, ale i kolanka, zagryzam chleb i żytni i
> pszenny i to wszystko jest SMACZNE albo NIE,
> a nie prawdziwe albo nie ;-)
PROFAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1adin
;)
--
Pozdrawiam - Aicha
http://wroclawdailyphoto.blogspot.com/
Jak nie pisać po angielsku
|