| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!feed.news.interia.pl!not-for-mail From: clafoutis <c...@i...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Ciasto francuskie wg DanyB Date: Wed, 25 Apr 2007 18:48:48 +0200 Organization: INTERIA.PL S.A. Lines: 7 Message-ID: <f0o0hi$tpb$1@news.interia.pl> References: <1...@c...supernews.com> <f0msoi$3fo$1@opal.icpnet.pl> <f0n0bt$9bb$1@inews.gazeta.pl> <f0n1no$q81$2@news.interia.pl> <f0ntjm$p78$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: bsg66.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.interia.pl 1177519474 30507 83.29.126.66 (25 Apr 2007 16:44:34 GMT) X-Complaints-To: u...@n...interia.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 25 Apr 2007 16:44:34 +0000 (UTC) In-Reply-To: <f0ntjm$p78$1@inews.gazeta.pl> X-Accept-Language: en-us, en User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.13) Gecko/20060414 X-Authenticated-User: clafoutis % interia+pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:295584 Ukryj nagłówki hehehe. sam też używam mrożonego ale tu idzie o spróbowanie swoich sił. | |
Zobacz także