Data: 2007-10-25 16:31:21
Temat: Re: Ciasto na pierogi
Od: Ikselka <i...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Panslavista pisze:
> "Ikselka" <i...@p...onet.pl> wrote in message
> news:ffq1ep$60j$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
>> Mnie się też NIC nie rozłazi :-D - białkiem smaruję na wszelki wypadek,
>> do którego czasem może dojść, a poza tym jak ciasto trochę przeschnie, to
>> białko doskonale robi swoje. Każdy ma swój system i tyle.
>
> Ciem nie krytykujem.
Byś spróbował!
;-p
> Opisałem system Marudy i moje w nim korekty. W starym robiła 100 pierogów na
> godzinę, po korektach 200...
Nienienie, ja nie zrobię 100 pierogów na godzinę. Tzn jakbym sie
postarala, to na pewno, ale na robienie pierogów to sobie rezerwuję
duuuużo czasu, bo się nie lubię śpieszyć. I nie lubię, jak mi przez
ramię wszyscy zaglądaja i pytają : no kiedy? no kiedy?
:-)
--
XL wiosenna
|